SENESTE INDLÆG

Kære Søs eller Kombilægen! Jeg har kæmpet med en overvægt i mange år,...
Hej Søs. Min datter, har siden hun var barn haft ekstremt tør og skællende...
Hej Søs, HJÆLP - jeg tror jeg har fået "sengelopper" For første gang...
Hej Søs... Forebyggelse af soleksem kan det afhjælpes med betacaroten og...
Hej Søs! Jeg har for nylig fået konstateret slidgigt i begge knæ. Har lige...
 Hej Søs,
Har du et bud på om man kan anvende andre...
Mayonnaise

Et bæger pasteuriseret æggeblommer (2 stk.)

2½-3 dl mandelolie (skal være fed og levnedsmiddel kvalitet, vigtigt)

2 tsk. citronsaft

1 tsk. salt



 

Det er virkelig ikke spor svært selv at lave mayonnaise! Bare lige lidt tålmodighed og lidt regler der skal følges, så er den der.

 

Olien og æggeblommerne skal være samme temperatur, stue temperatur.

Det samme skal skålen og piskeriset være



Pisk æggeblommerne med salt og lidt citronsaft.

Tilsæt olien dråbevis (vigtigt!)

Når mayonnaisen begynder at stivne, kan olien tilsættes i en tynd stråle.



TIP: Mandelolie fås i de fleste helsekost butikker. Du kan bruge andre milde olier, prøv

        f.eks. Macadamia olie




Relaterede artikler

/ 02-08-2009 / Fennikelsalat
/ 02-08-2009 / Beluga-linser med tomater
/ 13-04-2009 / Bønnesalat med avokado
/ 13-04-2009 / Kartoffelsuppe
/ 13-04-2009 / Lammefrikadeller
/ 13-04-2009 / Solbær marmelade

ARTIKLER

Kun for kvinder
Menstruationssmerter og ”kur”
Læs mere
Børn og unge
Døden er os’ en naturlig del af livet!
Læs mere
Ernæring og sundhed
Mænd, søvn og testosteron
Læs mere
Medicin
Celleforandringer er ikke ensbetydende med kræft.
Læs mere
Opskrifter
Fennikelsalat
Læs mere
Træning
TRÆNING, PRÆSTATION OG OPTIMERING
Læs mere