SENESTE INDLÆG

Kære Søs eller Kombilægen! Jeg har kæmpet med en overvægt i mange år,...
Hej Søs. Min datter, har siden hun var barn haft ekstremt tør og skællende...
Hej Søs, HJÆLP - jeg tror jeg har fået "sengelopper" For første gang...
Hej Søs... Forebyggelse af soleksem kan det afhjælpes med betacaroten og...
Hej Søs! Jeg har for nylig fået konstateret slidgigt i begge knæ. Har lige...
 Hej Søs,
Har du et bud på om man kan anvende andre...
Rødkålssalat

300-400 gram rødkål

1 Appelsin

20-30 groft hakkede mandler (der har ligget i blød)

½ Æble

½ dl Rosiner

2 spsk. Balsamico eddike



Snit rødkålen, jo finere jo bedre

Skær appelsinen i små tern og blad dem og saften i rødkålen.

Skær æblet i små tern og hak mandlerne groft inden de blandes i rødkålen.

Tilsæt rosiner og balsamico eddiken og vend det hele godt sammen.

Lad det stå og trække, jo længere jo bedre



TIP: Hav altid mandler og/eller andre nødder stående i blød i vand.

(skal opbevares i køleskabet). De bliver rigtig lækre og ernæringsmæssigt er der meget mere krudt i dem! Skal stå minimum 12 timer



 


Relaterede artikler

/ 02-08-2009 / Fennikelsalat
/ 02-08-2009 / Beluga-linser med tomater
/ 13-04-2009 / Bønnesalat med avokado
/ 13-04-2009 / Kartoffelsuppe
/ 13-04-2009 / Lammefrikadeller
/ 13-04-2009 / Solbær marmelade

ARTIKLER

Kun for kvinder
Menstruationssmerter og ”kur”
Læs mere
Børn og unge
Døden er os’ en naturlig del af livet!
Læs mere
Medicin
Celleforandringer er ikke ensbetydende med kræft.
Læs mere
Opskrifter
Fennikelsalat
Læs mere
Træning
TRÆNING, PRÆSTATION OG OPTIMERING
Læs mere