Stegte rodfrugter
2 Løg
6 fed Hvidløg 150 gr. Pastinak 150 gr. Persillerod 300 gr. Gulerod Olivenolie og smør til stegning Salt Tørret Chili flager 1-2 spsk. Kokosolie Halver løget og skær det i tynde skiver. Steg dem bløde og brune i en blanding at olivenolie og smør Imens de steger, skrælles rodfrugterne og skæres i tynde stave (ca. ½ cm. Gange ½ cm. Og 5-6 cm. Lange) Skær hvidløgs fedene i tynde skiver Skru lidt op for varmen når løgene er færdige og tilsæt rodfrugterne og hvidløgene. Rør rundt imens de steger i 5 min. Smag til med salt, chili flager og kokosolie Man kan sagtens nøjes med 1 slags hvid rod, pastinak eller persillerod Tilsæt lidt smør når du steger i olivenolie, når det bruser af er fedtstoffet klar til at stege i. Det kan være svært at se, hvornår olien er varm og pludselig ryger den, også er den for varm og ødelagt. Æv bæv. TIP: Skru op for varmen og tilsæt ½ dl vand til løgene så de får et opkog (vandet skal derefter koges væk), det forkorter stegetiden. Kan gøres et par gange. |