SENESTE INDLÆG

Kære Søs eller Kombilægen! Jeg har kæmpet med en overvægt i mange år,...
Hej Søs. Min datter, har siden hun var barn haft ekstremt tør og skællende...
Hej Søs, HJÆLP - jeg tror jeg har fået "sengelopper" For første gang...
Hej Søs... Forebyggelse af soleksem kan det afhjælpes med betacaroten og...
Hej Søs! Jeg har for nylig fået konstateret slidgigt i begge knæ. Har lige...
 Hej Søs,
Har du et bud på om man kan anvende andre...
Stegte rodfrugter

2 Løg

6 fed Hvidløg

150 gr. Pastinak

150 gr. Persillerod

300 gr. Gulerod

Olivenolie og smør til stegning

Salt

Tørret Chili flager

1-2 spsk. Kokosolie



Halver løget og skær det i tynde skiver.

Steg dem bløde og brune i en blanding at olivenolie og smør

Imens de steger, skrælles rodfrugterne og skæres i tynde stave (ca. ½ cm. Gange ½ cm. Og 5-6 cm. Lange)

Skær hvidløgs fedene i tynde skiver

Skru lidt op for varmen når løgene er færdige og tilsæt rodfrugterne og hvidløgene.

Rør rundt imens de steger i 5 min.

Smag til med salt, chili flager og kokosolie





Man kan sagtens nøjes med 1 slags hvid rod, pastinak eller persillerod



Tilsæt lidt smør når du steger i olivenolie, når det bruser af er fedtstoffet klar til at stege i.

            Det kan være svært at se, hvornår olien er varm og pludselig ryger den, også er den for varm  

            og ødelagt. Æv bæv.





TIP: Skru op for varmen og tilsæt ½ dl vand til løgene så de får et opkog (vandet skal derefter koges væk), det forkorter stegetiden. Kan gøres et par gange.

Relaterede artikler

/ 02-08-2009 / Fennikelsalat
/ 02-08-2009 / Beluga-linser med tomater
/ 13-04-2009 / Bønnesalat med avokado
/ 13-04-2009 / Kartoffelsuppe
/ 13-04-2009 / Lammefrikadeller
/ 13-04-2009 / Solbær marmelade

ARTIKLER

Kun for kvinder
Menstruationssmerter og ”kur”
Læs mere
Børn og unge
Døden er os’ en naturlig del af livet!
Læs mere
Ernæring og sundhed
Mænd, søvn og testosteron
Læs mere
Medicin
Celleforandringer er ikke ensbetydende med kræft.
Læs mere
Opskrifter
Fennikelsalat
Læs mere
Træning
TRÆNING, PRÆSTATION OG OPTIMERING
Læs mere