SENESTE INDLÆG

Kære Søs eller Kombilægen! Jeg har kæmpet med en overvægt i mange år,...
Hej Søs. Min datter, har siden hun var barn haft ekstremt tør og skællende...
Hej Søs, HJÆLP - jeg tror jeg har fået "sengelopper" For første gang...
Hej Søs... Forebyggelse af soleksem kan det afhjælpes med betacaroten og...
Hej Søs! Jeg har for nylig fået konstateret slidgigt i begge knæ. Har lige...
 Hej Søs,
Har du et bud på om man kan anvende andre...
Kartoffelsuppe

1 mellemstort løg, ca. 50 gram

2 fed hvidløg

5 pæne kartofler, ca. 450 gram

1 lille pastinak, ca. 60 gram

1 mellem gulerod, ca. 80 gram

1 håndfuld frisk timian

7,5 dl. vand

Chili efter smag

Salt og peber

150 gram bacon

Olivenolie til stegning



Tilbehør: Ristet rugbrød



-    Hak løg og hvidløg og steg det i olivenolie. Det skal ikke brunes men bare klares i 5 minutter.

-    Skræl kartofler, gulerødder og pastinak og skær dem i grove tern

-    Kom kartofler, gulerødder og pastinak i gryden, tilsæt vand og timian og lad det koge til det hele er mørt og kan moses med en gaffel, ca. 20 minutter

-    Imens skæres bacon i tern og steges sprødt og drypper af på køkkenrulle

-    Når kartofler, gulerødder og pastinak er møre, blendes hele molevitten (pas på når det er varmt!) og kommes tilbage i gryden

-    Smag til med salt, peber og chili

-    Server suppen med lidt bacon, hakket frisk timian og at par skiver ristet rugbrød.




Relaterede artikler

/ 02-08-2009 / Fennikelsalat
/ 02-08-2009 / Beluga-linser med tomater
/ 13-04-2009 / Bønnesalat med avokado
/ 13-04-2009 / Lammefrikadeller
/ 13-04-2009 / Solbær marmelade
/ 18-03-2009 / Hverdags Sushi

ARTIKLER

Kun for kvinder
Menstruationssmerter og ”kur”
Læs mere
Børn og unge
Døden er os’ en naturlig del af livet!
Læs mere
Ernæring og sundhed
Mænd, søvn og testosteron
Læs mere
Medicin
Celleforandringer er ikke ensbetydende med kræft.
Læs mere
Opskrifter
Fennikelsalat
Læs mere
Træning
TRÆNING, PRÆSTATION OG OPTIMERING
Læs mere