SENESTE INDLÆG

Kære Søs eller Kombilægen! Jeg har kæmpet med en overvægt i mange år,...
Hej Søs. Min datter, har siden hun var barn haft ekstremt tør og skællende...
Hej Søs, HJÆLP - jeg tror jeg har fået "sengelopper" For første gang...
Hej Søs... Forebyggelse af soleksem kan det afhjælpes med betacaroten og...
Hej Søs! Jeg har for nylig fået konstateret slidgigt i begge knæ. Har lige...
 Hej Søs,
Har du et bud på om man kan anvende andre...
Lammefrikadeller

400 gr. hakket lammekød

1 æg

1 dl havregryn

1 dl vand

½ løg

2 fed hvidløg

Skal af ½ citron

1 håndfuld frisk timian

2 tsk. Salt

Peber



Olivenolie og lidt smør til stegning





-    Rør en fars af lammekød, æg, havregryn og vand

-    Hak løget fint og kom det i farsen sammen med presset hvidløg

-    Riv citronskallen fint (kun det gule), hak timian fint og rør det i farsen

-    Tilsæt salt og peber og sæt farsen i køleskabet i en ½ times tid, så farsen kan trække lidt.

-    Steg frikadellerne i olivenolie tilsat lidt smør, 5 minutter på hver side (til de er gennemstegte).


Relaterede artikler

/ 02-08-2009 / Fennikelsalat
/ 02-08-2009 / Beluga-linser med tomater
/ 13-04-2009 / Bønnesalat med avokado
/ 13-04-2009 / Kartoffelsuppe
/ 13-04-2009 / Solbær marmelade
/ 18-03-2009 / Hverdags Sushi

ARTIKLER

Kun for kvinder
Menstruationssmerter og ”kur”
Læs mere
Børn og unge
Døden er os’ en naturlig del af livet!
Læs mere
Medicin
Celleforandringer er ikke ensbetydende med kræft.
Læs mere
Opskrifter
Fennikelsalat
Læs mere
Træning
TRÆNING, PRÆSTATION OG OPTIMERING
Læs mere