SENESTE INDLÆG

Kære Søs eller Kombilægen! Jeg har kæmpet med en overvægt i mange år,...
Hej Søs. Min datter, har siden hun var barn haft ekstremt tør og skællende...
Hej Søs, HJÆLP - jeg tror jeg har fået "sengelopper" For første gang...
Hej Søs... Forebyggelse af soleksem kan det afhjælpes med betacaroten og...
Hej Søs! Jeg har for nylig fået konstateret slidgigt i begge knæ. Har lige...
 Hej Søs,
Har du et bud på om man kan anvende andre...
Solbær marmelade

Denne marmelade er frisk og lækker og smager fantastisk på nybagt brød!



300 gram solbær f.eks. fra frost

1 dl. rosiner

100 gram abrikoser

2 dl. vand



-    Skær abrikoserne i mindre stykker

-    Kog vandet og læg rosiner og abrikoser i blød i 1 times tid

-    Kom rosiner og abrikoser med vand i minihakker og hak til fint mos

-    Kom solbær og rosin/abrikos mos i gryden med vand og lad det koge op

-    Skru ned og lad det simre i en ½ times tid. Hold øje med det ikke brænder på, tilsæt ekstra vand, hvis det bliver for tykt

-    Når bærrene er kogt lidt ud er marmeladen færdig.



Kom marmeladen på glas med det er varmt, kan holde 1 uges tid i køleskabet.

Kan sagtens fryses



Det er bedst at lade solbærrene tø op inden de koges, men man kan sagtens bruge dem frosne.

Så skal der bare lidt ekstra vand med i gryden, omkring ½ dl.




Relaterede artikler

/ 02-08-2009 / Fennikelsalat
/ 02-08-2009 / Beluga-linser med tomater
/ 13-04-2009 / Bønnesalat med avokado
/ 13-04-2009 / Kartoffelsuppe
/ 13-04-2009 / Lammefrikadeller
/ 18-03-2009 / Hverdags Sushi

ARTIKLER

Kun for kvinder
Menstruationssmerter og ”kur”
Læs mere
Børn og unge
Døden er os’ en naturlig del af livet!
Læs mere
Ernæring og sundhed
Mænd, søvn og testosteron
Læs mere
Medicin
Celleforandringer er ikke ensbetydende med kræft.
Læs mere
Opskrifter
Fennikelsalat
Læs mere
Træning
TRÆNING, PRÆSTATION OG OPTIMERING
Læs mere