SENESTE INDLÆG

Kære Søs eller Kombilægen! Jeg har kæmpet med en overvægt i mange år,...
Hej Søs. Min datter, har siden hun var barn haft ekstremt tør og skællende...
Hej Søs, HJÆLP - jeg tror jeg har fået "sengelopper" For første gang...
Hej Søs... Forebyggelse af soleksem kan det afhjælpes med betacaroten og...
Hej Søs! Jeg har for nylig fået konstateret slidgigt i begge knæ. Har lige...
 Hej Søs,
Har du et bud på om man kan anvende andre...
Beluga-linser med tomater

2 dl beluga linser

1 rødløg

minimum 200 gr cherrytomater eller andre små tomater

Dressing:

½ dl olivenolie

2 spsk. Citronsaft

2 spsk. Balsamico eddike

Lidt salt



Kog linserne efter anvisningen, det plejer at være 2 dl vand pr. 1 dl linser der koges i 20 minutter.

Bland olivenolie med balsamico eddiken og smag til med citronsaften, alt efter hvor syrlig du synes den skal være. Linserne kan godt tage en del.

Skær rødløg i fine tern og del tomaterne midt over.

Kom linserne i en si når de er kogt og skyl dem i koldt vand.

Kom dem i en skål, tilsæt dressing og løg og rør rundt.

Lad linserne trække, minimum ½ time og pynt så med masser af tomater.

Relaterede artikler

/ 02-08-2009 / Fennikelsalat
/ 13-04-2009 / Bønnesalat med avokado
/ 13-04-2009 / Kartoffelsuppe
/ 13-04-2009 / Lammefrikadeller
/ 13-04-2009 / Solbær marmelade
/ 18-03-2009 / Hverdags Sushi

ARTIKLER

Kun for kvinder
Menstruationssmerter og ”kur”
Læs mere
Børn og unge
Døden er os’ en naturlig del af livet!
Læs mere
Medicin
Celleforandringer er ikke ensbetydende med kræft.
Læs mere
Opskrifter
Fennikelsalat
Læs mere
Træning
TRÆNING, PRÆSTATION OG OPTIMERING
Læs mere