SENESTE INDLÆG

Kære Søs eller Kombilægen! Jeg har kæmpet med en overvægt i mange år,...
Hej Søs. Min datter, har siden hun var barn haft ekstremt tør og skællende...
Hej Søs, HJÆLP - jeg tror jeg har fået "sengelopper" For første gang...
Hej Søs... Forebyggelse af soleksem kan det afhjælpes med betacaroten og...
Hej Søs! Jeg har for nylig fået konstateret slidgigt i begge knæ. Har lige...
 Hej Søs,
Har du et bud på om man kan anvende andre...
Fennikelsalat

1 fennikel, gerne med top

Saften af 1 appelsin

1 tsk. revet skal af en usprøjtet appelsin

½ tsk. fint hakket ingefær, uden skræl

1-2 spsk. olivenolie

Et lille nip salt



Skil fennikel ad og rens den godt, der kan sidde en del jord under de første ”blade”.

Skær eventuelle mørke dele af og snit resten i super tynde skiver.

Er der pæn top på kan noget af det også hakkes med.

Riv det yderste orange af appelsinen, uden det hvide og hak ingefæren fint.

Læg fennikel på en lille tallerken eller fad og drys med appelsinskal og ingefær.

Pres appelsinen og hæld saften og olivenolien over salaten med et lille drys salt

(pas på, det kan nemt blive for meget!)



Lad salaten trække lidt inden den serveres.




Relaterede artikler

/ 02-08-2009 / Beluga-linser med tomater
/ 13-04-2009 / Bønnesalat med avokado
/ 13-04-2009 / Kartoffelsuppe
/ 13-04-2009 / Lammefrikadeller
/ 13-04-2009 / Solbær marmelade
/ 18-03-2009 / Hverdags Sushi

ARTIKLER

Kun for kvinder
Menstruationssmerter og ”kur”
Læs mere
Børn og unge
Døden er os’ en naturlig del af livet!
Læs mere
Medicin
Celleforandringer er ikke ensbetydende med kræft.
Læs mere
Opskrifter
Fennikelsalat
Læs mere
Træning
TRÆNING, PRÆSTATION OG OPTIMERING
Læs mere