SENESTE INDLÆG

Kære Søs eller Kombilægen! Jeg har kæmpet med en overvægt i mange år,...
Hej Søs. Min datter, har siden hun var barn haft ekstremt tør og skællende...
Hej Søs, HJÆLP - jeg tror jeg har fået "sengelopper" For første gang...
Hej Søs... Forebyggelse af soleksem kan det afhjælpes med betacaroten og...
Hej Søs! Jeg har for nylig fået konstateret slidgigt i begge knæ. Har lige...
 Hej Søs,
Har du et bud på om man kan anvende andre...

NYHEDER

/ 08-09-2017 / af: Søs wollesen / Tip en ven  


Læs bagsideteksten til bogen her.

 Alternativ behandling er kommet for at blive og det samme er selvbehandlingsprincipper.
Antallet af personer, der opsøger en alternativ behandler er i fortsat stigning, og søgning på internettet efter svar, råd og vejledninger, når man oplever symptomer, får en diagnose eller er i gang med en behandling er eksploderet inden for de sidste 5-10 år. 

 

De fleste ønsker at tage ansvar for egen krop og kende omfanget af de behandlinger man udsætter kroppen for, eller i det mindste være vidende om hvad der bedst kan lindre eller helbrede.

 

Spørgsmål om hvorvidt alternativ behandling virker, hvordan dét eller de virker, og om det har en plads i et givent behandlingsforløb af symptomer, tilstande og sygdomme er kilde til hyppige debatter i konventionelle behandler kredse såvel som hos alternative behandlere. 

 

Denne bog er opdelt i to dele. Den ene del gennemgår de typiske behandlingsformer, der anvendes i Danmark. Beskrivelse af historien omkring udviklingen af behandlingsformen og hvordan den er videreudviklet i takt med at ny viden er kommet til. En angivelse af hvordan det foregår og hvad man som modtager af behandlingen kan forvente. Yderligere er en eventuel videnskabelig dokumentation af virkningen inddraget i beskrivelsen af hver behandlingsform.

 

Den anden del af bogen omhandler de selvbehandlingsprincipper som mange anvender i kortere eller længere tid. Ikke alle tænker over at det ligeledes er en form for alternativ behandling, men det er det. 

Der er medtaget en større gruppe af symptomer og tilstande; fra type 2 diabetes over fordøjelsesproblematikker, fertilitet og til styrkelse af kroppen under et kræftbehandlingsforløb. Hvert symptom, tilstand eller sygdom er med en kort angivelse af hvad det er, de typiske vitaminer, mineraler, planter og homøopatiske lægemidler som anvendes til lindring eller behandling af, samt øvrige tiltag som ofte inddrages eller anbefales i forbindelse med at man selv tager action på at optimere ens helbredstilstand. 

 

Denne tid er en spændende tid, når det gælder udviklingen af behandlingsprincipper, og det gælder for både det konventionelle sundhedssystem og det alternative behandlingssystem, da snitfladerne mellem de to verdener bliver mere og mere flydende – til fordel for alle!

 

FLERE NYHEDERARTIKLER

Kun for kvinder
Menstruationssmerter og ”kur”
Læs mere
Børn og unge
Døden er os’ en naturlig del af livet!
Læs mere
Medicin
Celleforandringer er ikke ensbetydende med kræft.
Læs mere
Opskrifter
Fennikelsalat
Læs mere
Træning
TRÆNING, PRÆSTATION OG OPTIMERING
Læs mere